آرشيو اخبار دکتر علیرضا ابراهیمی به عنوان عضو کمیته مشورتی و راهبردی اداره کل اموردانشجویان شاهد وایثارگر وزارت بهداشت منصوب شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر ، دکتر علیرضا ابراهیمی به عنوان عضو کمیته مشورتی و راهبردی اداره کل اموردانشجویان شاهد وایثارگر وزارت بهداشت در مان و آموزش پزشکی منصوب شد.

طی حکمی از سوی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر ستاد شاهد وامورایثارگر دانشگاه و دبیر منطقه 9 کلان کشوری به عنوان عضو کمیته مشورتی و راهبردی اداره کل اموردانشجویان شاهد وایثارگر وزارت بهداشت در مان و آموزش پزشکی منصوب شد.

گفتنی است تشکیل جلسات مستمر و همفکری با  مدیران و دبیران ستاد های شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند ، بجنورد ، سبزوار ، گناباد ، تربت حیدریه و دانشکده های مستقر در منطقه و ارائه گزارشات درخواست های منطقه از وظایف اعضای این کمیته می باشد.