آرشيو اخبار تمدید مهلت ثبت نام راهیان نور کارمندان تا25 اسفند ماه

تمدید مهلت ثبت نام راهیان نور کارمندان تا25 اسفند ماه

نام نويسي کارکنان  دانشگاه علوم پزشکي مشهد براي شرکت در کاروانهاي راهيان نور و بازديد از يادمان هاي هشت سال دفاع مقدس جنوب غرب کشور آغاز شد.

به گزارش وب دا، کارکنان دانشگاه علوم پزشکي مشهد براي شرکت در اين برنامه فرهنگي، مي توانند تا بيست و پنجم اسفند نسبت به نام نويسي خود و اعضاي خانواده اشان اقدام کنند.

قرار است اين اردو از پنجم الي 15 فروردين برگزار شود و شرکت کنندگان از يادمان هاي جنوب غرب کشور از جمله فتح المبين، مقتل شهداي والفجر مقدماتي و شهيد آويني در فکه، چزابه، بيمارستان امام حسن(ع)، دهلاويه، شهداي هويزه، هور و طلاييه، اروند کنار، مسجد جامع خرمشهر، شلمچه، و منطقه عملياتي کربلاي 4 و 5 بازديد خواهند کرد.

کارکنان دانشگاه مي توانند براي نام نويسي به مدیریت امور شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد واقع در نبش سناباد هفت مراجعه کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 38446518 تماس حاصل نمایند.