آرشيو اخبار اردوی راهیان نور کارمندان دانشگاه در نوروز1395برگزارشد

اردوی راهیان نور کارمندان دانشگاه در نوروز1395برگزارشد

به گزارش وب دا، اردوي راهيان نور دانشگاه علوم پزشکي مشهد با حضور 230 نفر از کارمندان و خانواده هاي گراميشان از پنجم لغايت سیزدهم فروردين ماه 95 برگزار شد.

شايان ذکر است، بازديد از يادمان هاي جنوب غرب کشور از جمله فتح المبين، مقتل شهداي والفجر مقدماتي و شهيد آويني در فکه، چزابه، بيمارستان صحرايي امام حسين(ع)، دهلاويه، شهداي هويزه، هور و طلائيه، اروند کنار، مسجد خرمشهر، شلمچه، و منطقه عملياتي کربلاي 4 و 5، حرم عبدالعظيم حسني در تهران وحرم مطهر حضرت معصومه (س) از برنامه هاي اين اردوي خانوادگي بود.

گفتني است، اين اردو به همت معاونت دانشجويي فرهنگي ، امور ايثارگران و حمايت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.