آرشيو اخبار دیدار مسئولان دانشگاه با جانبازان هشت سال دفاع مقدس

دیدار مسئولان دانشگاه با جانبازان هشت سال دفاع مقدس

همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(س)، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان با دو تن از جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابی بهار به همراه دکتر علیرضا ابراهیمی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران،حجت الاسلام ناصری از اعضای نهاد رهبری در دانشگاه با جانباز دفاع مقدس مهدی خدیوی(کارمند بیمارستان دکتر شیخ) و دانشجوی شاهد وایثارگر (احمد زیرکی، فرزند جانباز)دیدار کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: ایثارگری جانبازان تجلی بهترین الگوهای فرهنگ اسلامی برای نسل جوان و آینده است و روحیه ایثارگری جانبازان تثبیت کننده و تحکیم بخش نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

دکتر مهرابی بهار بر لزوم خدمات رسانی هر چه بهتر به ایثارگران دانشگاه و خانواده های آنان تاکید کرد و گفت: ملت ما یقینا مدیون ایثار، رشادت ها وفداکاری های ایثارگران هستند و ایشان حق بزرگی بر ملت ما دارند.