آرشيو اخبار بازدید دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه از نمایشگاه "جبهه همین نزدیکی است"

بازدید دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه از نمایشگاه "جبهه همین نزدیکی است"

بازدید دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه  از نمایشگاه "جبهه همین نزدیکی است"

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، در راستای حفظ ارزشها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ، بازدید از نمایشگاه  "جبهه همین نزدیکیست " ،  باحضور جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در شامگاه پنج شنبه 20 خرداد  به عمل آمد.

در پایان بازدید از این نمایشگاه که به همت فرهنگسرای پایداری شهرداری مشهد برپا شده است ، زیارت قبور مطهر تنی چند از شهدای مدافع حرم و شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس نیز انجام شد.