آرشيو اخبار برگزاری ضیافت افطار ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

برگزاری ضیافت افطار ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، ضیافت پرفیض افطار ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در شامگاه شنبه 29 خرداد ماه برگزار گردید.

گفتنیست در این مراسم که پس از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار شد ، ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر مهرابی بهار ، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی ، ریاست محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید و همچنین اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر حضور داشتند.