آرشيو اخبار ثبت نام اردوی فرهنگی - معنوی راهیان نور غرب کشور

ثبت نام اردوی فرهنگی - معنوی راهیان نور غرب کشور

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، اردوی فرهنگی - معنوی قم و کرمانشاه (به همراه بازدید از مناطق دفاع مقدس ) تیرماه سال جاری در دو گروه برادران و خواهران ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار میگردد.

دانشجویان متقاضی شرکت در اردو نسبت به ثبت نام قطعی تا تاریخ سه شنبه 15 تیر ماه اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام : حضور در مدیریت امور شاهد دانشگاه (بین سناباد 7 و 9  -  ساختمان آموزش دانشگاه ، طبقه ی دوم) ، تحویل مدارک نزد همکار گرامی جناب آقای قصری (ثبت نام فقط حضوری)

هزینه ثبت نام : 30 هزار تومان

اطلاعات عمومی اردو :

برادران : پنج شنبه 24 تیر تا سه شنبه 29 تیر ماه 95

خواهران : شنبه 30 تیر تا دو شنبه 4 مرداد ماه 95

مسیر رفت و برگشت : مشهد - قم - کرمانشاه

وسیله نقلیه : اتوبوس و قطار

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09156536252  و  38449102  داخلی 6   تماس حاصل نمایید.

نکته :

1. برگزاری اردو منوط به رسیدن به حد نصاب می باشد.

2. درصورت تکمیل ظرفیت اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام قطعی انجام داده اند.