آرشيو اخبار جلسه هم اندیشی با اساتید مشاور و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت برگزار شد.

جلسه هم اندیشی با اساتید مشاور شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، جلسه هم اندیشی مسئولین مدیریت شاهد و امور ایثارگر دانشگاه  با حضور اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر ابراهیمی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه ضمن خیر مقدم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین در جلسه به ارائه گزارش آمار و وضعیت تحصیلی دانشجویان پرداخت و در جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر با اساتید مشاور به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

شایان ذکر است در این جلسه اساتید مشاور پیشنهادات خود را به مدیریت شاهد و ایثارگر ارائه کردند.

با سپاس فراوان از حاظرین در جلسه

آقای دکتر ابراهیم پور معاون آموزشی دانشکده بهداشت