آرشيو اخبار نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پیرا پزشکی

نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پیرا پزشکی

برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی مشهد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، نشست هم اندیشی با حضور مسئولین آموزش و اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی مشهد برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه که با حضور دکتر نگهبان معاونت محترم آموزش و اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی و دکتر ابراهیمی مدیریت امور شاهد برگزار شد برخی از راهکارهای مربوط به بهبود طرح استاد مشاور و مسائل دانشجویان شاهد آن دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.