آرشيو اخبار برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پزشکی مشهد

برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پزشکی مشهد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، نشست هم اندیشی با حضور مسئولین آموزش و اساتید مشاور دانشکده پزشکی مشهد برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه که با حضور  دکتر خویی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر فتحی مسئول اساتید مشاور دانشکده پزشکی ، دکتر بهاری معاون آموزشی دانشکده پزشکی ، دکتر ابراهیمی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده پزشکی برگزار شد برخی از راهکارهای مربوط به بهبود طرح استاد مشاور و مسائل دانشجویان شاهد آن دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.