آرشيو اخبار برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده دارو سازی مشهد

برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت امور شاهد و اساتید مشاور دانشکده دارو سازی مشهد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، نشست هم اندیشی با حضور مسئولین آموزش و اساتید مشاور دانشکده دارو سازی مشهد برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه که با حضور  دکتر آبنوس معاون آموزشی دانشکده داروسازی و دکتر ابراهیمی مدیریت امور شاهد برگزار گردید برخی از راهکارهای مربوط به بهبود طرح استاد مشاور و مسائل دانشجویان شاهد آن دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.