آرشيو اخبار برگزاری نشست هم اندیشی مدیران/دبیران ستاد شاهد و ایثارگر کلان منطقه 9 کشوری

برگزاری نشست هم اندیشی مدیران/دبیران ستاد شاهد و ایثارگر کلان منطقه 9 کشوری

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشست هم اندیشی مدیران/دبیران ستاد شاهد و ایثارگر کلان منطقه 9 کشوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

گفتنی است این نشست با حضور دکتر رحیمی مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و مدیران ستاد شاهد و ایثارگر کلان منطقه 9 کشوری و با محوریت همفکری و تبادل نظر در جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار گردید  .
لازم به ذکر است دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی بیرجند ، بجنورد ، سبزوار ، گناباد ، تربت حیدریه ، نیشابور و اسفراین جزو کلان منطقه 9 آمایشی اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت به دبیری دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد.