آرشيو اخبار برگزاری نشست دبیران کلان مناطق آمایشی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشست دبیران کلان مناطق آمایشی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر رحیمی مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی عملکرد سامانه سما ، پایش

برگزاری ترم تابستانی ، پیگیری مصوبات جلسات قبل ، همفکری و تبادل نظر در جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر عنوان کرد .

گفتنی است در این جلسه دبیران ده کلان منطقه آمایشی اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت شامل دانشگاه های علوم پزشکی تهران ، مشهد ، شیراز ، اصفهان ، تبریز ، زنجان ، کرمان ، کرمانشاه ، مازندران و اهواز حضور داشتند.