آرشيو اخبار تجليل از آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

تجليل از آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

به گزارش وب دا، همزمان با 26 مرداد ماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به ميهن اسلامي با حضور دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع انساني ، دکتر ابراهيمي مشاور رياست دانشگاه در امور ايثارگران و جمعي از مديران معاونت توسعه از دلاورمردان صبر و استقامت دانشگاه تجليل و قدرداني کردند.

دکتر بحريني به نمايندگي از هيأت رئيسه دانشگاه ضمن تبريک سالروز بازگشت آزادگان به ميهن اسلامي با حضور در محل کار يک يک آزادگان معاونت توسعه دانشگاه خطاب به ايثارگران و آزادگان دلاور افزود: همه ي ما مديون رشادت، صبر و استقامت شما عزيزان هستيم.

گفتني است، دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع انساني دانشگاه به پيشنهاد مشاور رياست دانشگاه در امور ايثارگران طي بخشنامه مورخ 25 مرداد ماه به رؤسا و مديران تابعه دانشگاه تجليل از آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه را ابلاغ کرد.