آرشيو اخبار بازدید وزیر بهداشت از آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره) مشهد

بازدید وزیر بهداشت از آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره) مشهد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیدار جانبازان بستری در آسایشگاه امام خمینی (ره) مشهد رفت.

به گزارش وب دا، سیدحسن هاشمی در بازدید از این آسایشگاه، با جانبازان به گفت و گو نشست و با شنیدن مسائل و مشکلات آنها و خانواده هایشان، دستوراتی برای حل این مشکلات صادر کرد.

وی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را مامور پیگیری توسعه و تجهیز آسایشگاه و مرکز درمانی ویژه جانبازان با خدمات تخصصی نمود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و ريیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این دیدار در زمینه تامین زمین و اختلاف مربوط به طرح توسعه آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره) با وزیر بهداشت مذاکره کردند و خواستار حل و فصل این موضوع شدند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور دستور پیگیری این موضوع، گفت : باید این مساله روشن شود تا در صورت نیاز نسبت به تامین تجهیزات و امکانات اقدامات فوری انجام گیرد.