آرشيو اخبار دیدار دکتر مهرابی بهار با خانواده های شهدای دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دیدار دکتر مهرابی بهار با خانواده های شهدای دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به مناسبت هفته دفاع مقدس رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با حضور در منزل دو خانواده شهید این دانشگاه، یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار به همراه حجت الاسلام دکتر طباطبايي مسئول دفتر نهاد رهبري،  حجت الاسلام والمسليمن دکتر ابراهيمي معاون دانشجويی فرهنگي و دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور رییس دانشگاه در امور ايثارگران با خانواده شهیدان معذرتی و قلی نیا ثانی دیدار کرد.

دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: به طور حتم جانفشانی و رشادت های شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را بیمه کرد و اقتداری که امروز ایران اسلامی در منطقه و جهان دارد به برکت خون شهدا و ایثارگران است.

دکتر طباطبايي مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه نیز ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس، از رشادت و دلاور مردي هاي شهدا و ايثارگران ياد کرد و افزود: امنيت امروز کشور ما به خاطر از خودگذشتگي و ايثارگري همين شهداست.