آرشيو اخبار همایش دانشجویان جدید الورود شاهد و ایثارگر دانشگاه

همایش دانشجویان جدید الورود شاهد و ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، همایشی ویژه ی دانشجویان جدید الورود شاهد و ایثارگر دانشگاه و خانواده های گرامیشان به منظور آشنایی با خدمات آموزشی و برنامه های این مدیریت برگزار شد.

گفتنیست در این همایش که با حضور آقای دکتر ابراهیمی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ، آقای عابدین مقدم ریاست محترم بنیاد شهید استان و آقای دکتر ابراهیمی مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار گردید ، از دانشجویان شاهد و ایثارگر حائز رتبه برتر در کنکور سراسری 95 تجلیل به عمل آمد.