آرشيو اخبار ديدار صميمي و معنوي مسئولان دانشگاه با خانواده شهدا به مناسبت 15 مهرماه روز امر به معروف و نهي از منکر

مسئولان دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ديداري صميمي و معنوي بمناسبت پازدهم مهرماه روز امر به معروف و نهي از منکر با شعار: «همه در سلامت نهاد خانواده و زنان مسئوليم» به منظور تجليل از خانواده شهداء ، در منزل اين عزيزان حاضر و از صبر و پايداري آنان قدرداني کردند.

در اين ديدار ها که مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه، معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه، مشاور اجرايي رياست دانشگاه، مشاور امور بانوان رياست دانشگاه، قائم مقام معاون درمان دانشگاه، مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه، فرمانده بسيج کارکنان دانشگاه و جمعي ديگر از مسئولان حوزه هاي ستادي، درماني و بهداشتي دانشگاه حضور داشتند، بر رشادتها و جانفشاني شهداء تأکيد شد.

رئيس دانشگاه نيز با اهداي لوح يادبود و سپاس به خانواده شهدا از مقام شهدا تجليل کرد.

دکتر مهرابي بهار در قسمتي از پيام خود آورده است: شهيد مشعل فروزان و شمع پرفروغ بشريت است که بخاطر رسيدن به هدف والا و مقدس خويش با قلبي آکنده از عشق به معبود و بدور از هرگونه لذايذ و زيبايي هاي دنيوي، خون پاک و مطهرش را برروي زمين جاري ساخته تا در دشت پهناور و ديار عاشقان، نهال سبز حق و حقيقت و دانه هاي سپيد شرف و انسانيت را بارور سازد.