آرشيو اخبار تقدیر از برترین های آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و ورزشی درهمایش سالیانه دانشجویان شاهد وایثارگر

تقدیر از برترین های آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و ورزشی درهمایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر

مدیریت شاهد ایثارگر دانشگاه در نظر دارد گردهمایی سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر را با رویکرد تشویق و تقدیر از برترین های آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و ورزشی برگزار نماید.

کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر که در سال تحصیلی 95-94 (ابتدای مهر سال 94 تا انتهای شهریور 95) شاغل به تحصیل بوده و در زمینه های فوق الذکر درسطح وزارت بهداشت و درمان یا در سطح دانشگاه ، طبق شرح ذیل ، حائز کسب عنوان شده اند ، می توانند با ارائه یا ارسال مدارک و مستندات خود تا تاریخ 95/09/15 به این مدیریت در لیست تقدیرشوندگان قرار گیرند.

پژوهشی:

1-  ارایه گواهی چاپ مقاله در سطح دانشگاهی یا بین المللی در سال تحصیلی 95-94

2- تألیف یا ترجمه کتاب درسال تحصیلی 95-94

3- اختراع یا نوآوری علمی ثبت شده در سال تحصیلی 95-94

آموزشی :

1- دانشجوی ممتاز

2- دانشجوی معدل الف

3- ارتقاء معدل

مستندات آموزشی مربوطه در واحد آموزش مدیریت شاهد و ایثارگر موجود بوده و نیاز به ارسال مدارک نمی باشد.

فرهنگی:

کسب رتبه اول تا سوم در مسابقات فرهنگی در سال تحصیلی 95-94

ورزشی :

کسب رتبه اول تا سوم در مسابقات ورزشی در سال تحصیلی 95-94

•   کلیه رتبه ها و فعالیت های مذکور بایست در حوزه ی وزارت بهداشت و درمان یا دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده باشد.
  •  زمان ارسال مستندات: تا دوشنبه 15 آذر ماه  1395 ، دبیرخانه مدیریت شاهد و ایثارگر - واقع در خیابان سناباد - جنب سناباد 7
  •   با توجه به محدودیت زمان و انجام برنامه ریزی لازم ،از پذیرفتن مستندات بعد از زمان قید شده معذوریم.

مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد -  آذرماه 1395