آرشيو اخبار دیدار رییس دانشگاه با خانواده شهید مدافع حرم

دیدار رییس دانشگاه با خانواده شهید مدافع حرم

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مدیران و مسئولان وزارتی و دانشگاهی با خانواده شهید مدافع حرم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، دکتر مصطفی مهرابی بهار به همراه دکتر صدرالسادات معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، دکتر موسوي مشاور وزير در امور ايثارگران، دکتر ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران با خانواده شهيد حسن زاده از پرسنل شاغل در بيمارستان ام البنين(س) ديدار کردند.

دکتر صدرالسادات معاون توسعه و مديريت منابع وزارت بهداشت در این دیدار ضمن ابراز همدردي و آرزوي صبر براي بازماندگان شهيد افزود، همه ما مديون رشادت ها و جانفشاني هاي شهدا به ويژه شهداي مدافع حرم هستيم و بايد قدردان اين عزيزان باشيم.

خانم بي بي فاطمه حسن زاده، فرزند معزز شهيد، کارمند شاغل در بيمارستان ام البنين(س) است که برادر وي نیز شهيد سيد محمود جواد حسن زاده اخيرا در دفاع از حريم حرم اهل البيت (ع) به درجه رفيع شهادت نائل آمد.