آرشيو اخبار همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، همایش سالیانه ویژه ی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ، با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاونت محترم امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ، عابدین عابدی مقدم ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ، دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، مدیران و دبیران شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ی 9 کشوری و جمعی از دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.

تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه و همچنین دانشجویان برتر کلان منطقه 9 کشوری ، اجرای مسابقه از جمله برنامه های این مراسم بود.

جهت دریافت آلبوم تصویری همایش روی پیوند زیر کلیک نمایید.