آرشيو اخبار دیدار رییس دانشگاه با خانواده پرستار جانباز

دیدار رییس دانشگاه با خانواده پرستار جانباز

همزمان با فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تقارن با میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار ، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان این دانشگاه با خانواده پرستار جانباز و ایثارگر این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حجت الاسلام دکتر طباطبایی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علیرضا ابراهیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، و جمعی از مسئولان ستادی دانشگاه با خانواده جانباز معزز محمدرضا رضایی فرد کارشناس ارشد پرستاری دیدار کردند.

حجت الاسلام دکتر طباطبایی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این دیدار ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار گفت : ماهیت شغل و حرفه پرستاری به تنهایی فداکاری و ایثارگری است که در واقع شما هم برای دفاع از میهن اسلامی و هم برای نجات جان بیمار فداکاری و ایثارگری دارید که باید قدر دان این لحضه ها باشید.

گفتنی است به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار دیدار صمیمی با خانواده جانباز معزز محمدرضا رضایی فرد کارشناس ارشد پرستاری برگزار شد.