آرشيو اخبار دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با خانواده شهید دانشجو

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با خانواده شهید دانشجو

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با خانواده شهید دانشجو مهدی محراب‌ خانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان این دانشگاه با خانواده شهید دانشجو دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، حجت الاسلام طباطبایی مسئول نهاد رهبری و جمعی از مسئولان ستاد کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه‌‌ های خراسان رضوی با خانواده شهید دانشجو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مهدی محراب‌ خانی دیدار کردند.

حجت الاسلام طباطبایی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این دیدار با تاکید بر این مطلب که همه ما مدیون شهدا و خانواده های آنان هستیم، تکریم و دیدار با خانواده‌های شهید را عاملی جهت یاداوری یاد و نام آنان دانست و اضافه کرد: راه شهدا همچنان ادامه دارد و امروز مدافعین حرم راه شهدای دوران دفاع مقدس و انقلاب را دنبال می‌‌ کنند.

در ادامه مادر شهید محراب خانی به بیان خاطراتی از فرزند شهیدش پرداخت.