آرشيو اخبار بازدید نوروزی از آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره)

بازدید نوروزی از آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره)

به گزارش وب دا، در آخرين روزهاي سال 95 از آسايشگاه جانبازان ضايعه نخاعي امام خميني(ره) با حضور آقايان فتحی نيا مشاور استاندار در امور ايثارگران، عابدي مقدم مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران و جمعي از پرسنل ستادي دانشگاه و بنياد شهيد بازديد به عمل آمد.

در اين بازديد که در تاريخ 28 اسفند سال 95 انجام شد پس از ديدار صميمي با جانبازان معزز، جلسه پيگيري و رسيدگي به درخواست هاي کميته مطالبات جانبازان نخاعي تشکيل شد.

لازم به ذکر است با پيگيري امور ايثارگران و مساعدت دکتر بحريني معاون توسعه و منابع دانشگاه آمبولانس اهدايي مقام عالي وزارت در همان روز تحويل آسايشگاه جانبازان ضايعه نخاعي امام خميني(ره) گرديد.