آرشيو اخبار اردوی خانوادگی فرهنگی - تفریحی یک روزه ی طرقبه ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه

اردوی خانوادگی فرهنگی - تفریحی یک روزه ی طرقبه ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه

اردوی خانوادگی فرهنگی - تفریحی یک روزه ی طرقبه ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، اردوی خانوادگی فرهنگی - تفریحی یک روزه ی طرقبه ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است این برنامه همزمان با مبعث نبی مکرم اسلام (ص) در اردوگاه آیت الله خامنه ای روستای طرقدر برگزار گردید و اجرای برنامه هایی همچون بازدید از طبیعت زیبای روستای طرقدر ، راهپیمایی خانوادگی و مسابقات ورزشی و اهدای جوایز به نفرات برتر  از جمله برنامه های این اردو بود .