آرشيو اخبار دیدار رئیس دانشگاه با خانواده جانباز گرانقدر هشت سال دفاع مقدس

دیدار رئیس دانشگاه با خانواده جانباز گرانقدر هشت سال دفاع مقدس

دیدار رئیس دانشگاه با خانواده جانباز گرامی دکتر بزرگی

همزمان با خجسته زادروز حضرت ابوالفضل العباس (س) و گرامیداشت روز جانباز  ، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان این دانشگاه با خانواده جانباز سرافراز جناب آقای دکتر بزرگی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثاگر این دیدار با حضور دکتر مهرابی بهار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حجت الاسلام دکتر طباطبایی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ابراهیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و جمعی از مدیران و کارمندان ستادی دانشگاه برگزار گردید.

در این دیدار ضمن تبریک ایام فرخنده شعبانیه ، از زحمات بی دریغ خانواده ی ارجمند جانباز به ویژه همسر مکرم ایشان سرکار خانم دکتر شجاعی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.