آرشيو اخبار اطلاعیه ترم تابستانی 96

اطلاعیه ترم تابستانی 96

بسمه تعالی

احتراما به اطلاع می رساند ، با توجه به اطلاعیه اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت مبنی بر عدم برگزاری متمرکز ترم تابستانی در سال جاری ، دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت اداره کل دانشجویان شاهد وزارتخانه ، اطلاعات لازم در خصوص فرایند ثبت نام و همچنین لیست دانشگاه های برگزار کننده را کسب نمایند.

دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ی 3-38449102  داخلی 3 - واحد آموزش مدیریت امور شاهد) تماس بگیرند.

• خاطر نشان می گردد برای آگاهی از شرایط ثبت نام ترم تابستانی در دانشگاه های زیر بر روی نام آنها کلیک نمایید.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد (دانشکده داروسازی)

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج (اصلاحیه)

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه