آرشيو اخبار ثبت نام متقاضیان شرکت در اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ثبت نام متقاضیان شرکت در اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

"ان احسنتم احسنتم لانفسکم"

اگر نيکي کنيد به خودتان نيکي کردي

جهادگر عزيز

سلام و درود
 به جهت تصميم زيبايي که در راه خدمت به مردم محروم گرفتيد، به شما از عمق جان تبريک ميگوييم
لطفا قبل از تکميل فرم ثبت نام ، به قوانين اردو که در ذيل بيان ميشود توجه کافي بفرماييد.
 انشاالله که با حضور شما در تيم گروه جهادي صراط الحميد در رسيدن به اهداف والاي اردويمان ، بيش از پيش، موفق باشيم.

-  مکان اردو: روستاهاي منطقه آبروان جاده سرخس
  -   زمان اردو : دهه اول شهريور ماه
  -  مهلت ثبت نام از تاريخ 15-25 تيرماه خواهد بود.
  -  دقت نظر در تکميل فرم نشان دهنده ي رغبت و تمايل شما به شرکت در اردو ميباشد. تمام موارد درخواستي فرم بايد با دقت پر شود.
  -  در صورت تکميل ظرفيت، اولويت با کساني است که زودتر ثبت نام کردند
  -  انتخاب علايق در زمان ثبت نام به معني فعاليت در آن حيطه نيست و افراد با توجه به صلاحديد تيم اجرايي و نياز اردو تقسيم ميشوند.
  -  تمامي شرکت کنندگان موظف به رعايت نظم و اطاعت از تصميم هاي مسئول اردو خواهند بود و در صورت عدم رعايت، تصميم مسئول اردو در مورد وي لازم الاجرا خواهد بود.
  -  حضور در جلسه ي مصاحبه حضوري براي تمامي متقاضيان شرکت در اردو الزامي خواهد بود.
  -  حضور در جلسات توجيهي قبل از اردو براي کليه ي شرکت کنندگان در اردو الزامي است.

بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
                                                                                                                                کانون جهادي صراط الحميد