آرشيو اخبار اردوی یک روزه ی خانوادگی فرهنگی - تفریحی باغ ایثار ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه

اردوی یک روزه ی خانوادگی فرهنگی - تفریحی باغ ایثار ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، اردوی خانوادگی فرهنگی - تفریحی یک روزه ی باغ ایثار طرقبه ویژه کارکنان ایثارگر دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است این برنامه همزمان با عید سعید قربان در باغ ایثار طرقبه برگزار گردید و اجرای مسابقات ورزشی - فرهنگی ویژه بانوان ، کودکان و آقایان و همچنین اهدای جوایز به نفرات برتر از جمله برنامه های این اردو بود.