آرشيو اخبار برگزاری نشست هم اندیشی با حضور دانشجویان همیار آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برگزاری نشست هم اندیشی با حضور دانشجویان همیار آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، نشست هم اندیشی با حضور مسئولین مدیریت امور شاهد و دانشجویان همیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه که با حضور  دکتر ابراهیمی مدیریت امور شاهد ، کارشناسان و دانشجویان همیار شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد ، ضمن تقدیر از تلاش های دانشجویان در سال تحصیلی گذشته ، انتقادات و پیشنهاداتی جهت بهبود این طرح برای سال تحصیلی جدید مطرح گردید.