قابل توجه کلیه همکاران محترم ایثارگر دانشگاه  و دانشجویان عزیز

مدیریت امور شاهد و ایثارگر  از تاریخ 97/7/28  به محل جدید خود واقع در ساختمان سابق دارو سازی انتقال یافت.

تلفن های تماس متعاقباً اعلام خواهد شد.

تقدیر از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه همزمان با روز شهید ، جلسه تقدیر از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار گردید.
دکتر دارابی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ، دکتر ابراهیمی مدیر امور شاهد و ایثارگر و جمعی از اساتید و دبیران کلان منطقه ۹ کشوری در این جلسه حضور یافتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سخنانی ضمن پاسداشت روز شهید از رشادتها و ایثارگریهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ، مدافعین حرم اهل البیت (علیهما السلام) و حافظان کیان ایران اسلامی قدردانی کرد و یادشان را گرامی داشت.
گفتنیست ، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر خلاصه ای از عملکرد آموزشی دانشجویان شاهد را در این جلسه ارائه داد.
در پایان جلسه نیز از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر و دانشجویان برتر کلان منطقه ۹ وزارت بهداشت تقدیر به عمل آمد.