قابل توجه کلیه همکاران محترم ایثارگر دانشگاه  و دانشجویان عزیز

مدیریت امور شاهد و ایثارگر  از تاریخ 97/7/28  به محل جدید خود واقع در ساختمان سابق دارو سازی انتقال یافت.

تلفن های تماس متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتصاب مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حکمی، مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد را منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ، دکتر محمد رضا دارابی در این حکم مهندس سید روح اله هاشمی نژاد را به عنوان مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد منصوب نموده است.

در بخشی از این حکم آمده است :

"ارتقاء سطح آموزش و تقويت بنيه علمي، رشد فرهنگي، حفظ نشاط و شادابي، حفظ ارزشهاي اسلامي و انقلابي، گسترش فرهنگ ايثار و شهادت از مهمترين اموري است که اميد مي‌رود جنابعالي در جهت خدمت به يادگاران دوران دفاع مقدس و ايثارگران عزيز و وابستگان آنان موفق و مويد باشيد."