مراسم تکریم و معارفه مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دکتر دارابی؛ رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران حوزه های مختلف دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور شاهد و ایثارگر؛ در ابتدای این مراسم رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این مراسم برای قدردانی از خدمات آقای دکتر علیرضا ابراهیمی در مدیریت امور شاهد دانشگاه و همچنین معارفه آقای مهندس هاشمی نژاد به عنوان مدیریت جدید امور شاهد دانشگاه برگزار شده است.

دکتر محمد رضا دارابی ادامه داد: آرامش امروز ایران مرهون رشادت ها و از خودگذشتگی های خانواده ی ایثارگران است و بی گمان پاسداشت و گرامیداشت این فداکاری ها وظیفه ایست بر دوش آحاد جامعه. دانشگاه نیز به عنوان عضوی از جامعه وظیفه دارد تا در چارچوب ستاد شاهد و امور ایثارگران به دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر خدمت رسانی نماید.

وی بیان داشت: تلاش دانشگاه بر این بوده تا خدمت رسانی در خور شان و منزلت این عزیزان انجام شود و ازهمین رو همواره مدیران ستاد شاهد از خانواده ی ایثارگران انتخاب شدند.

در ادامه مهندس هاشمی نژاد ضمن بیان دیدگاه های خود در رابطه با لزوم سازماندهی منابع و خدمت رسانی در چارچوب قوانین اظهار امیدواری کرد که با همکاری همه عزیزان در این حوزه شاهد افزایش تراز خدمت رسانی و در نتیجه افزایش رضایت مندی ایثارگران ارجمند باشیم.